GreenWay znižuje ceny nabíjania

15.06.2023

Spoločnosť GreenWay od 1. júla 2023 znižuje ceny nabíjania elektrických automobilov. V závislosti od použitej rýchlosti a typu nabíjania predstavuje zlacnenie v priemere 10 % oproti pôvodnému cenníku, platnému od novembra 2022. GreenWay týmto krokom napĺňa sľub poskytovať spoľahlivé služby s predvídateľnými a férovými cenami. Okrem toho môžu noví aj existujúci zákazníci cez leto platiť za mesačný program len polovicu alebo využiť nabíjanie BezStarostí s novým SUV Škoda Enyaq.

Zatiaľ čo koncom minulého roka musel najväčší operátor verejných nabíjacích služieb v strednej a východnej Európe zvyšovať ceny nabíjania pre enormné výkyvy na trhoch s elektrickou energiou, dnes dokázal, že pohyb cien je možný aj nadol – a to v prípade, že sa dlhodobý výhľad cien elektriny stabilizoval.

„GreenWay upravuje cenník vždy len po dôkladnom zvážení všetkých vstupných nákladov. Vždy sa snažíme o udržateľné ceny, pretože chceme byť pri rozvoji elektromobility spoľahlivým partnerom,“ povedal CEO a spoluzakladateľ GreenWay Peter Badík. Už pri poslednej úprave cenníka vyhlásil, že ceny nabíjania sa môžu aj znižovať, ak to situácia umožní. „Teraz je tá chvíľa tu a som rád, že sme našim zákazníkom mohli pred dovolenkami priniesť túto dobrú správu,“ doplnil šéf spoločnosti.

GreenWay nižšie ceny


Cieľom spoločnosti GreenWay je poskytovať vodičom elektromobilov slobodu pri cestovaní a rozširovať verejnú nabíjaciu sieť so spoľahlivými službami a zákazníckou podporou 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Ceny mesačných programov s predplateným balíkom energie ostali nezmenené – program GreenWay Energia Plus s 30 kWh je naďalej v ponuke za 9,90 eur (s DPH) a program GreenWay Energia Max so 100 kWh je v ponuke za 29,90 eur (s DPH). Spolu so zmenou cenníka GreenWay ruší od 1.7.2023 prenos nespotrebovanej energie do ďalšieho zúčtovacieho obdobia.

Novinkou pri predplatených programoch je, že pri prechode z balíka GreenWay Energia Standard na ľubovoľný vyšší program je nový program platný okamžite už od momentu aktivácie.

Program

Rýchlosť nabíjania

Pôvodná cena

Nová cena

Energia Standard

Do 25 kW (vrátane)

0,42 eur s DPH

0,39 eur s DPH

Do 100 kW (vrátane)

0,65 eur s DPH

0,59 eur s DPH

Nad 100 kW

0,78 eur s DPH

0,69 eur s DPH

Energia Plus

Do 25 kW (vrátane)

0,32 eur s DPH

0,29 eur s DPH

Do 100 kW (vrátane)

0,54 eur s DPH

0,49 eur s DPH

Nad 100 kW

0,66 eur s DPH

0,59 eur s DPH

Energia Max

Do 25 kW (vrátane)

0,26 eur s DPH

0,19 eur s DPH

Do 100 kW (vrátane)

0,46 eur s DPH

0,39 eur s DPH

Nad 100 kW

0,52 eur s DPH

0,49 eur s DPH


„Cena spotrebovanej elektrickej energie tvorí len časť celkového poplatku za nabíjanie na verejných staniciach,“ tvrdí riaditeľ GreenWay Peter Badík. Tržby musia pokryť aj investície do infraštruktúry, prenájom lokalít, údržbu a diaľkovú správu, rezervovanú kapacitu a distribúciu energie. Cena za nabíjanie preto nie je príliš závislá od aktuálnej burzovej ceny elektriny samotnej a nemení sa tak často, ako napríklad ceny pohonných hmôt na čerpacích staniciach. Ďalšou výhodou je nabíjanie na roamingových a partnerských staniciach, na ktorých GreenWay garantuje svoje cenníkové ceny pre všetkých klientov s programami Energia Plus a Energia Max. „Naši zákazníci s týmito programami nabíjajú za rovnakú cenu na všetkých nabíjacích staniciach v domácom aj zahraničnom roamingu,“ uzatvára Peter Badík.

Letná sloboda s vetrom vo vlasoch

GreenWay okrem zmeny cenníka informuje, že jeho zákazníci môžu za programy Energia Plus a Energia Max počas prázdninových mesiacov platiť o polovicu menej. Akcia platí automaticky pre všetkých nových zákazníkov a je ideálnym spôsobom, ako si vyskúšať špičkové služby GreenWay. Existujúci zákazníci GreenWay si akciu aktivujú v Klientskej zóne s použitím zľavového kódu LETO2023. Ak to stihnú do konca školského roka, využijú výhody akcie naplno. Viac informácií tu.

Nabíjanie BezStarostí s novým SUV Škoda Enyaq

Výhodnú ponuku operatívneho leasingu 100 % elektrického SUV Škoda Enyaq so Škoda Financial Services dopĺňa nabíjanie BezStarostí od spoločnosti GreenWay. Prinášame komplexný balík nabíjacích služieb, ktoré vyriešia všetky vaše problémy ako užívateľa nového elektrického vozidla. Či už je to zriadenie nabíjacej stanice u vás doma alebo vo firme, nabíjanie vo verejnej sieti doma aj v zahraničí, správa a rozpočítanie nákladov na nabíjanie na súkromné a služobné účely, prehľadné služby na jednej faktúre od jedného poskytovateľa – skrátka, nabíjanie s GreenWay je užívateľsky prívetivé, dostupné v celej Európe a predstavuje špičkové a moderné služby v digitálnom svete. Viac informácií tu.

Vstúpte s nami do sveta GreenWay!

Radi by sme Vám posielali špeciálne ponuky, zľavové kupóny a najnovšie informácie o GreenWay prostredníctvom emailu. GreenWay vždy zaobchádza s vašimi osobnými údajmi opatrne a nepredáva ich iným spoločnostiam na marketingové účely. Dajte nám prosím vedieť, ak chcete, aby sme Vás kontaktovali alebo nie, výberom tejto možnosti.

Prihlasiť sa na odber najnovších informácií
x