Vyskúšajte naše vynovené programy v lete bez mesačného poplatku

31.05.2021

Prekvapenia, ktoré sme si pre Vás pripravili,
nekončia pri nových cenách a vynovených programoch.

Veríme, že sa na leto tešíte rovnako ako my. Či už vyrazíte spoznávať krásy Slovenska, alebo konečne navštívite svojich blízkych, s ktorými ste sa celé mesiace videli len cez videohovor.

Chceme vám, vodičom elektrických áut, leto a cestovanie čo najviac spríjemniť. Ak si teraz aktivujete jeden z našich vynovených programov Energia Plus alebo Energia Max, aktivujeme vám ho na jedno celé fakturačné obdobie bez mesačného poplatku.

Môžete si tak vyskúšať, či tou správnou voľbou je Energia Plus, ktorá teraz obsahuje predplatený balík 30kWh každý mesiac a výborné ceny nabíjania nad tento balík, alebo sa na leto rozhodnete pre väčší Max. Samozrejme môžete svoj program neskôr upraviť podľa aktuálnych potrieb. Naša ponuka je bez záväzkov a bez viazanosti, program si môžete každý mesiac zmeniť.

Vstúpte s nami do sveta GreenWay!

Radi by sme Vám posielali špeciálne ponuky, zľavové kupóny a najnovšie informácie o GreenWay prostredníctvom emailu. GreenWay vždy zaobchádza s vašimi osobnými údajmi opatrne a nepredáva ich iným spoločnostiam na marketingové účely. Dajte nám prosím vedieť, ak chcete, aby sme Vás kontaktovali alebo nie, výberom tejto možnosti.

Prihlasiť sa na odber najnovších informácií
x