O 50 % viac voľnej energie počas leta v mesačných programoch Plus a Max

23.05.2024

Aj tento rok vám prinášame možnosť využívať mesačné programy cez leto za mimoriadne výhodných podmienok. Špeciálne pri príležitosti Salónu Elektromobilov 2024 vyhlasujeme skvelú akciu pre svojich súčasných, ale aj nových klientov. V rámci mesačných predplatených programov Energia Plus a Energia Max budú mať počas prázdninových mesiacov o polovicu viac voľnej energie!

Akcia platí pre všetkých zákazníkov a je ideálnym spôsobom, ako si vyskúšať špičkové služby GreenWay aj v prípade, že vodič dlhodobo preferuje iného poskytovateľa nabíjacích služieb alebo zvyčajne nabíja auto len doma.

S programom Energia Plus budú mať vodiči elektromobilov v júli a auguste k dispozícii voľných nie 30, ale až 45 kWh na nabíjanie elektromobilu v sieti GreenWay. Mesačný program Energia Max bude cez leto ešte výhodnejší, pretože bude obsahovať až 150 voľných kWh. Noví aj existujúci zákazníci si výhody letnej akcie musia aktivovať prostredníctvom kupónu “LETO2024” v Klientskej zóne. Výhody tejto ponuky využijú naplno, ak to spravia kedykoľvek od 23. mája do konca školského roka.

V prípade, že si mesačný program alebo kupón nestihnete aktivovať pred začiatkom akcie, môže tak učiniť aj priamo počas júla/augusta. Stále získate alikvotný počet voľných kWh do konca mesiaca. 

Výhodou mesačných programov GreenWay nie je len to, že obsahujú voľné kWh na nabíjanie auta v sieti GreenWay. Aj cena za kWh po vyčerpaní voľnej energie je oveľa výhodnejšia ako pri jednorazovom nabíjaní. Ďalšou výhodou je, že mesačný program si môžu zákazníci GreenWay meniť podľa aktuálnych potrieb bez sankcií, čiže pri využívaní konkrétneho programu neexistuje žiadna viazanosť.

Vstúpte s nami do sveta GreenWay!

Radi by sme Vám posielali špeciálne ponuky, zľavové kupóny a najnovšie informácie o GreenWay prostredníctvom emailu. GreenWay vždy zaobchádza s vašimi osobnými údajmi opatrne a nepredáva ich iným spoločnostiam na marketingové účely. Dajte nám prosím vedieť, ak chcete, aby sme Vás kontaktovali alebo nie, výberom tejto možnosti.

Prihlasiť sa na odber najnovších informácií
x