Lepšie spolu

15.02.2019

V GreenWay máme víziu Slovenska, kde sa jazdí na elektromobiloch. Keďže sme tím nadšencov chytíme sa každej príležitosti pre zlepšenie našich nabíjacích služieb. Ako minulý týždeň…

Počas víkendu našu 24/7 hotline kontaktoval klient, ktorému nešlo spustiť nabíjanie jeho plug in hybridu v žilinskom Auparku. Aj napriek zásahu nášho operátora sa nepodarilo na problémovej DBT stanici nabíjanie spustiť. Naštastie veľmi blízko je aj ďalšia naša lokalita TESCO Žilina, kde sa nachádza spoľahlivá Efacec nabíjačka.

V priebehu týždňa sme si s klientom vymenili niekoľko e-mailov aby sme zistili, čo sa mohlo pri nabíjaní stať. Keďže pre lepšiu diagnostiku sme si museli požičať plug-in hybrid, aby sme nabíjanie mohli otestovať, pán nám sám navrhol aj so svojím vozidlom na test… Nebolo nám treba dva krát hovoriť.


Dohodli sme si stretnutie v najbližšom možnom termíne, na “najnáročnejšej” DBT nabíjacej stanici v Bratislave, pri Polus City Center. Povedali sme si, ak to bude fungovať tu, tak to bude fungovať aj na iných lokalitách. Cieľom testu bolo chybu nasimulovať a nájsť riešenie. Popri tom by sme videli ako sa nabíjacia stanica reálne správa, čo sa deje so software-om stanice a ktoré dáta posiela do nášho vzdialeného monitorovacieho systému. Podľa toho by sme vedeli vyhodnotiť, či problém s nabíjaním spôsobuje stanica alebo vozidlo. Hardware alebo software. Stanica alebo náš vzdialený ovládací systém.

Testovanie dopadlo úspešne i neúspešne zároveň. Nabíjania nám prebiehali bez problémov a chybu sa nám nepodarilo nasimulovať aj keď sme sa všemožne snažili, nedodržiavali správne poradie jednotlivých krokov a snažili sa nabíjačku zmiasť.

Čo sme si však potvrdili bolo, že Slovensko je malá krajina s veľkými nadšencami pre elektromobilitu, ktorí sú radi, keď môžu priložiť pomocnú ruku k dielu.

Nášmu klientovi patrí veľká vďaka, že bol ochotný sa s nami pustiť do takéhoto testu. Snažíme sa zlepšovať funkčnosť našich nabíjacích staníc a sme otvorení všetkým možnostiam pre zlepšenie Vášho nabíjania.


Vstúpte s nami do sveta GreenWay!

Radi by sme Vám posielali špeciálne ponuky, zľavové kupóny a najnovšie informácie o GreenWay prostredníctvom emailu. GreenWay vždy zaobchádza s vašimi osobnými údajmi opatrne a nepredáva ich iným spoločnostiam na marketingové účely. Dajte nám prosím vedieť, ak chcete, aby sme Vás kontaktovali alebo nie, výberom tejto možnosti.

Prihlasiť sa na odber najnovších informácií
x