Vyrazte s GreenWay na dovolenku po celej Európe a objavte čaro cestovania elektromobilom bez obmedzení.

19.05.2022

Pribaľte si k plavkám či turistickým topánkam toto leto aj GreenWay RFID kartu. Aby sme vám vyšli v ústrety pri cestovaní počas letnej dovolenkovej sezóny, upravili sme pre vás mesačné programy Energia Plus a Energia Max tak, že voľné kWh z balíčkov môžete využiť aj na nabíjania u všetkých našich roamingových partnerov*. Na viac ako 15-tísíc miestach v Európe (vrátane siete ZSE na Slovensku) s našimi zvýhodnenými cenovými programami získate:

  •  100 kWh s programom Energia Max alebo 30 kWh s programom Energia Plus v cene mesačného poplatku, ktoré môžete využiť na nabíjanie na akejkoľvek nabíjacej stanici v roaming pokrytí GreenWay. Prehľad staníc je k dispozícii na našej internetovej stránke alebo v našej aplikácii.

  • Bezplatný presun nevyčerpaných kWh z mesačného balíčka do nasledujúceho mesiaca.

  • Vďaka funkcionalite Roam Like at Home rovnaké ceny na nabíjanie po vyčerpaní balíčka na ktorejkoľvek nabíjacej stanici v roaming pokrytí GreenWay ako v našej domácej sieti na Slovensku.

Neobmedzujte sa. Ukážte svojmu elektromobilu Česko, Benelux či vyrazte do Chorvátska.

Prežite leto na cestách s GreenWay a ušetríte pri nabíjaní v zahraničí.

Som klientom GreenWay, chcem si aktivovať Energia Plus alebo Energia Max.

Nie som klientom GreenWay, chcem sa registrovať.

 

* Letná akcia platí od 1.6.2022 do 31.8.2022. Aktivuje sa každému vodičovi s programom Energia Plus alebo Energia Max automaticky, bez nutnosti dodatočnej aktivácie.

Štatút letnej akcie Zažite chuť Európy

 

 

Vstúpte s nami do sveta GreenWay!

Radi by sme Vám posielali špeciálne ponuky, zľavové kupóny a najnovšie informácie o GreenWay prostredníctvom emailu. GreenWay vždy zaobchádza s vašimi osobnými údajmi opatrne a nepredáva ich iným spoločnostiam na marketingové účely. Dajte nám prosím vedieť, ak chcete, aby sme Vás kontaktovali alebo nie, výberom tejto možnosti.

Prihlasiť sa na odber najnovších informácií
x