Spojenie nákupov, práce a návštevy centra Bratislavy z Aupark Bratislava je pre vodičov EV opäť jednoduchšie

16.03.2020

Nové nabíjacie zóny GreenWay pre nakupujúcich aj pracujúcich v Aupark Bratislava. V zelených zónach GreenWay budú vodiči nabíjať zelenou energiou.

 

Bratislava, 16. marec 2020. Otvorenie spolupráce s nákupným centrom Aupark Bratislava prináša úžitok nakupujúcim, pracujúcim ako aj návštevníkom hlavného mesta.

“Pohodlie a vhodné umiestnenie nabíjacích staníc bližšie k vodičom EV je pre GreenWay jednou z najvyšších priorít, “vysvetľuje Peter Badík, Managing Partner GreenWay Slovensko.

Nezanedbateľnou pridanou hodnotou vybudovania nabíjacích zón v Auparku je ich plynulé napojenie na mestskú hromadnú dopravu. Autobusová zastávka smerujúca do centra mesta je len pár minút od nabíjacej zóny GreenWay. Navyše sa do centra mesta dá z Auparku pohodlne a rýchlo dostať aj pešo.

 

Výbornou správou pre šoférov EV je, že v zónach GreenWay nabíjajú svoje tátoše len zelenou energiou. Pôvod energie z obnoviteľných zdrojov je garantovaný spoločnosťou GreenWay.

 

Nové nabíjacie zóny v Aupark Bratislava:

 

Aupark Tower – pri vchode do podzemného parkoviska pod business časťou. Zóna ponúka 5 nabíjacích staníc AC, každá z nich s výkonom 22kW, ktoré ocenia zamestnanci business centra aj návštevníci mesta.

 

AC nabíjacie stanice Aupark Bratislava

 

Parking House – pri vstupe do parkovacieho domu sa nachádzajú 3 nabíjacie stanice. Dve z nich disponujú maximálnym výkonom 25kW a konektormi CHAdeMO a CCS. Tretia stanica ponúka nabíjanie konektormi CHAdeMO, CCS ako aj AC pre pomalé nabíjanie. Na CCS konektor umožňuje ultrarýchle nabíjanie až do 150kW, vďaka čomu môžu návštevníci dobiť svoje vozidlo už za niekoľko minút. Stanice sú ideálnym riešením pre vodičov, ktorí majú v Auparku len krátke stretnutie, prípadne sa potrebujú rýchlo naobedovať alebo nakúpiť.

 

DC nabíjacie stanice Aupark Bratislava

 

DC nabíjacie stanice Aupark Bratislava

 

Dôležitou súčasťou riešenia od GreenWay je inteligentný manažment nabíjania LoadGuard, ktorý zákazníkom optimalizuje pohodlné nabíjanie a spoločnosti Aupark jednoduchý manažment a prevádzku staníc.

 

„Správa a kontrola nabíjacích staníc LoadGuard od GreenWay nám dáva možnosť zabezpečiť spoľahlivú prevádzku staníc a tým spokojnosť našich zákazníkov, ktorí sa k nám radi vracajú.“ povedala Veronika Košická, Shopping Center Manager.

 

Táto aktivita je spolufinancovaná Výkonnou agentúrou pre inovácie a siete (INEA) Európskej komisie prostredníctvom finančného mechanizmu Nástroja na prepájanie Európy a úverom z programu InnovFin Európskej investičnej banky. GreenWay je prvou spoločnosťou v strednej a východnej Európe, ktorá získala financovanie mechanizmom InnovFin.

 

Za obsah tejto správy nesie výhradnú zodpovednosť GreenWay a nemusí sa nevyhnutne zhodovať s názormi Európskej únie.

Vstúpte s nami do sveta GreenWay!

Radi by sme Vám posielali špeciálne ponuky, zľavové kupóny a najnovšie informácie o GreenWay prostredníctvom emailu. GreenWay vždy zaobchádza s vašimi osobnými údajmi opatrne a nepredáva ich iným spoločnostiam na marketingové účely. Dajte nám prosím vedieť, ak chcete, aby sme Vás kontaktovali alebo nie, výberom tejto možnosti.

Prihlasiť sa na odber najnovších informácií
x