Pohyb je náš biznis. Pre nás rovnako ako aj pre našich obchodných partnerov a  klientov.

21.04.2020

Bratislava, 9.4.2020. Služby, ktoré im poskytujeme sú od pohybu priamo závislé. Hoci naše služby sú a musia byť neustále dostupné a nabíjacie stanice sú opustenejšie.

 

Ako prvých zasiahlo #zostandoma hotely a reštaurácie. Turisti ostali doma, obedné menu a večere pri sviečkach sa z jedného dňa na druhý presunuli do domácností. Nabíjacie stanice, ktoré mali slúžiť zákazníkom ostali opustené. Hotely a reštaurácie sa snažia zachrániť svoje podnikanie. Preto sme sa rozhodli hneď od začiatku pomôcť im neúčtovaním mesačných poplatkov za servis staníc.

 

Pohyb v celej krajine sa začal meniť z chaosu do ticha. #zostandoma nabralo na obrátkach a veľká časť obyvateľov prestala používať obvyklé trasy pre pohyb. Ceníme si čas s rodinou, možnosť Home Office, OČR, PN, ale ekonomický dopad z krajiny sa prenáša na každú rodinu. Naši klienti nemôžu naplno využiť výhody zvýhodnených paušálov Energia Max a Plus a predsa s nami ostávajú. Držíme spolu a preto našim verným zákazníkom, ktorí mali zvýhodnené programy aktivované už pred 1.aprílom 2020 nebudeme v apríli účtovať mesačný paušál.

 

Pre GreenWay je súčasné obdobie rovnako náročné a tiež sme museli urobiť ťažké opatrenia, aby sme mohli udržať našu firmu v pohybe, ale stojíme pri našich klientoch a partneroch a keď to bude potrebné, budeme im naďalej pomáhať.. Sme optimisti a veríme, že po skončení pandémie bude naša spolupráca ešte silnejšia.

Vstúpte s nami do sveta GreenWay!

Radi by sme Vám posielali špeciálne ponuky, zľavové kupóny a najnovšie informácie o GreenWay prostredníctvom emailu. GreenWay vždy zaobchádza s vašimi osobnými údajmi opatrne a nepredáva ich iným spoločnostiam na marketingové účely. Dajte nám prosím vedieť, ak chcete, aby sme Vás kontaktovali alebo nie, výberom tejto možnosti.

Prihlasiť sa na odber najnovších informácií
x