Keď predajca ide príkladom

24.03.2020

SECO AUTOTRANS s.r.o. v Košťanoch nad Turcom spoločne s GreenWay otvorila nabíjaciu stanicu pre elektrické vozidlá pri svojom showroome. 

Prémiová starostlivosť o zákazníkov a snaha o udržanie zdravého životného prostredia spája obe spoločnosti.  Bolo jednouché nájsť spoločnú reč a ponúknuť súčasným aj budúcim majiteľom elektrických vozidiel možnosť nabíjania pri showroome ŠKODA.

Rýchlonabíjacia stanica slúži širokej verejnosti a poskytuje možnosť nabiť vozidlo za pár minút.  Vodiči si môžu oddýchnuť a pozrieť si novinky na automobilovom trhu.  Nabíjacia stanica v prevedení trištandard, t.z. s 2 DC a 1 AC konektormi umožňuje nabíjať všetky elektromobily na trhu.

„Predávame autá a služby, ktorým veríme. Rozšírenie ponuky o elektrické autá a možnosť ich nabíjania je pre nás ďalším krokom, ako sa priblížiť k našim klientom. Náš nový elektrický prírastok umožňuje nášmu tímu o predávaných vozidlách nielen hovoriť, ale ich mať aj odskúšané na vlastnej koži,“ povedal Ing. Peter Kuruc, konateľ spoločnosti SECO AUTOTRANS.

                                     

 „Podpora vnímania elektrických vozidiel ako životaschopnú a preferovanú možnosť pri kúpe nového vozidla je jednou z našich priorít. Spoločnosti ako SECO AUTOTRANS sú pre šírenie povedomia kľúčové a pomáhajú prinášať  ľudom pravdivé a neskreslené informácie o elektromobilite,“ povedal Michal Parišek, Network Development Manager spoločnosti GreenWay.

Táto aktivita je spolufinancovaná Výkonnou agentúrou pre inovácie a siete (INEA) Európskej komisie prostredníctvom finančného mechanizmu Nástroja na prepájanie Európy a úverom z programu InnovFin Európskej investičnej banky. GreenWay je prvou spoločnosťou v strednej a východnej Európe, ktorá získala financovanie mechanizmom InnovFin.

Za obsah tejto publikácie nesie výhradnú zodpovednosť GreenWay a nemusí sa nevyhnutne zhodovať s názormi Európskej únie

Vstúpte s nami do sveta GreenWay!

Radi by sme Vám posielali špeciálne ponuky, zľavové kupóny a najnovšie informácie o GreenWay prostredníctvom emailu. GreenWay vždy zaobchádza s vašimi osobnými údajmi opatrne a nepredáva ich iným spoločnostiam na marketingové účely. Dajte nám prosím vedieť, ak chcete, aby sme Vás kontaktovali alebo nie, výberom tejto možnosti.

Prihlasiť sa na odber najnovších informácií
x