Cestujte za polovicu s Magenta Moments a GreenWay

15.03.2024

Prinášame Vám skvelú ponuku vďaka spolupráci medzi T-Mobile a GreenWay. Ako klient T-Mobile máte teraz možnosť získať exkluzívnu zľavu na mesačný poplatok programu Energia MAX len vďaka jedinečnému kódu, ktorý si môžete vygenerovať v aplikácii Magenta Moments.

 

Kľúčom k tejto zľave je aplikácia Telecom Magenta Moments. Viac informácií nájdete na stránke Magenta Moments - Telekom !

Ako na to?

1. Prihláste sa do aplikácie Magenta Moments:  Vyhľadajte si výhodu od GreenWay v časti Cestovanie a vygenerujte svoj unikátny kód. 

2. Prihláste do svojho konta v Klientskej zóne GreenWay: Kliknite  https://client.greenway.sk/welcome a prihláste sa do svojho účtu.

2. Zadajte svoj originálny kód: V časti Kupóny vložte kód, ktorý ste si vygenerovali v aplikácii Magenta Moments.

3. Vyberte účet vodiča: Pri zadávaní kódu si vyberte účet vodiča, pre ktorého chcete nastaviť predplatený program Energia MAX.

4. Aktivujte program pre vodiča: Ak daný vodič ešte nemá aktivovaný mesačný program "Energia Max", v časti "Vodiči" mu program aktivujte. To znamená, že odteraz bude môcť využívať výhody tohto špeciálneho programu.* Po aktivácii programu začne obdobie zľaveného poplatku plynúť od prvého dňa nasledujúceho kalendárneho mesiaca.

*Zľavený poplatok od nasledujúceho mesiaca: do konca aktuálneho kalendárneho mesiaca Vám bude pridelená alikvotná časť voľnej energie a zúčtovaná alikvotná časť poplatku za mesačný program Energia Max.

Pripomíname vám, že unikátny kód je možné použiť iba raz a platí do konca roka 2024. Táto výhoda je dostupná len pre prvých 100 klientov, ktorí si svoj kód uplatnia, takže neváhajte a využite túto špeciálnu ponuku.

Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete pomoc pri aktivácii kódu, neváhajte kontaktovať zákaznícku podporu GreenWay.
Tešíme sa, že vám môžeme priniesť ešte viac výhod a pohodlia vo vašom cestovaní s GreenWay a T-Mobile.

Vstúpte s nami do sveta GreenWay!

Radi by sme Vám posielali špeciálne ponuky, zľavové kupóny a najnovšie informácie o GreenWay prostredníctvom emailu. GreenWay vždy zaobchádza s vašimi osobnými údajmi opatrne a nepredáva ich iným spoločnostiam na marketingové účely. Dajte nám prosím vedieť, ak chcete, aby sme Vás kontaktovali alebo nie, výberom tejto možnosti.

Prihlasiť sa na odber najnovších informácií
x