3 nové nabíjacie stanice v bratislavskom Urban Residence

21.02.2019

Do GreenWay stiete pribudli nové nabíjačky. V bratislavskom Urban Residence pribudli 3 nové AC nabíjačky pre pomalé nabíjanie. Všetky tri sú vybavené zásuvkou Typ2 (Mennekes).

Spoločnosť LUCRON Development sa zameriava na developerskú činnosť v oblasti rezidenčných a komerčných nehnuteľností na Slovensku od roku 2005. Spoločnosť bola založená ako dcérska spoločnosť dvoch luxemburských spoločností Ikodomos Holding a Promobe Finance. Spoločnosť prináša svojim klientom okrem kvalitnej výstavby aj atraktívne verejné priestory a nadštandardné doplnkové služby. V krátkej dobe sprístupní svojim klientom v Bratislave projekt Urban Residence. Samozrejmosťou tohto moderného projektu, ktorý poskytne byty, retailové priestory ako aj multifunkčné apartmány, sú aj nabíjacie stanice pre elektromobily. AC stanice sú nainštalované priamo v podzemnej garáži a budú k dispozícii aj pre širokú verejnosť, nakoľko sú zaradené do siete spoločnosti GreenWay Infrastructure. Od jesene tohto roku tak budú mať rezidenti a návštevníci projektu Urban Residence k dispozícii nový priestor na doplnenie energie svojho elektroauta.

Urban Residence nájdete na Račianskej 24 v Bratislave, nabíjačky sa nachádzajú v parkovacom dome, po vjazde zabočte vľavo.

Sme veľmi radi, že sa spoločnosť LUCRON development rozhodla zaradiť naše nabíjačky do svojho projektu. Považujeme za veľmi dôležité, aby developeri pri plánovaní svojich projektov boli pripravení na budúcnosť a rast elektromobility v našom regióne. Pomôže im to v príprave na prichádzajúce trendy, ušetriť pridané náklady v budúcnosti, ako aj prilákať moderných a ekologicky zmýšľajúcich rezidentov.

Vstúpte s nami do sveta GreenWay!

Radi by sme Vám posielali špeciálne ponuky, zľavové kupóny a najnovšie informácie o GreenWay prostredníctvom emailu. GreenWay vždy zaobchádza s vašimi osobnými údajmi opatrne a nepredáva ich iným spoločnostiam na marketingové účely. Dajte nám prosím vedieť, ak chcete, aby sme Vás kontaktovali alebo nie, výberom tejto možnosti.

Prihlasiť sa na odber najnovších informácií
x