Nabíjanie elektromobilu na staniciach GreenWay spustíte priamo z navigácie Sygic

07.06.2022

Nabíjanie elektromobilu na staniciach GreenWay
spustíte priamo z navigácie Sygic

Priniesť maximálny komfort pri používaní služieb je spoločným cieľom pre spoločnosti GreenWay aj Sygic.  Z ich úspešnej spolupráce budú najviac benefitovať vodiči elektromobilov.

    

Nájsť v navigácii nabíjaciu stanicu nie je zásadnou novinkou.  V navigácii Sygic však získate aj mnoho informácií a funkcií, ktoré vodiči nachádzajú len v aplikácií GreenWay. Vodiči si môžu vybrať spôsob nabíjania, ktorý im vyhovuje: navigáciu Sygic, aplikáciu GreenWay

 

Pri plánovaní cesty alebo výletu na mape navigácie vyhľadá vodič svoj cieľ. Okrem cestovných informácii uvidí na vytýčenej trase všetky nabíjacie stanice siete GreenWay, vrátane ich aktuálnej dostupnosti, ktorá dosahuje viac ako 99,4%. Na spustenie nabíjania je možné komfortne použiť ktorékoľvek rozhranie: nabíjaciu kartu alebo aplikáciu GreenWay, či navigáciu Sygic. Bližší popis staníc napovie, ako sa k stanici dostať a kde sa stanica presne nachádza, napr. v prípade parkovacieho domu.

 

Vodičovi prihlásenému do navigácie Sygic prinesie aplikácia ešte viac funkcií.  Uvidí aktuálne ceny platné pre nastavený paušál v GreenWay a po pripojení konektora k vozidlu mu umožní priamo spustiť nabíjanie bez nutnosti prepínania sa do aplikácie GreenWay.  Pre neregistrovaných vodičov je dostupná registrácia do siete. Lokality siete GreenWay sú umiestnené tak, aby bolo možné nielen nabiť elektromobil, ale aj príjemne a užitočne stráviť čas v okolí. V sieti GreenWay sa nachádza viac ako 500 nabíjacích staníc, čo predstavuje vyše 2 300 nabíjacích bodov.     

 

Komfort a spoľahlivosť pri využívaní nabíjacej siete je spoločným výsledkom dobrej spolupráce špecializovaných spoločností.

„Rozvoj elektromobility poskytuje priestor pre nové partnerstvá a inovatívne nápady. Veríme, že región CEE má veľký potenciál a sme otvorení ďalším novým partnerstvám, ktoré  prinesú riešenia pre zvýšenie komfortu pre vodičov a zároveň podporujú udržateľnosť a zdravé životné prostredie pre všetkých.“ Peter Badík, CEO, spoločnosti GreenWay Infrastructure.

 

„Sygic GPS Navigácia má v režime pre elektrické vozidlá už vyše 460 tisíc nabíjacích bodov v rámci Európy. Za posledných dvanásť mesiacov sa tento počet zvýšil až o vyše 130 tisíc aj vďaka rozširovaniu siete GreenWay, ako aj ďalších partnerov. Veľmi nás teší, že sme súčasťou progresívneho ekosystému, ktorý pomáha šoférom v rozhodnutí cestovať ekologickejšie, a to vďaka sofistikovaným údajom a funkciám o dojazde a nabíjaní, ktoré im v navigácii poskytujeme,“ uviedol Martin Strigač, CEO spoločnosti Sygic.

 

Do budúcna plánujú obe spoločnosti rozšírenie funkcionality aj pre viac ako 20 roamingových partnerov GreenWay v Európe. 

Ako najst GreenWay v Sygic IAko najst GreenWay v Sygic IIAko najst GreenWay v Sygic III

Vstúpte s nami do sveta GreenWay!

Radi by sme Vám posielali špeciálne ponuky, zľavové kupóny a najnovšie informácie o GreenWay prostredníctvom emailu. GreenWay vždy zaobchádza s vašimi osobnými údajmi opatrne a nepredáva ich iným spoločnostiam na marketingové účely. Dajte nám prosím vedieť, ak chcete, aby sme Vás kontaktovali alebo nie, výberom tejto možnosti.

Prihlasiť sa na odber najnovších informácií
x